Kanaalstraat 88b | 2161 JP | Lisse

Telefoon: 0252 - 34 70 87

Email: lisse@itoshii.nl


VOOR AL UW VRAGEN
(RESERVEREN ALLEEN TELEFONISCH MOGELIJK)
LIKE ONZE FB-PAGINA EN BLIJF OP DE HOOGTE :-)

SUSHI BESTELLEN BIJ ITOSHII IN LISSE

Itoshii is een Japanse 'all you can eat restaurant in Lisse. Dit betekent dat u bij ons onbeperkt kan eten voor een vaste lage prijs. Wij zijn gevestigd aan de Kanaalstraat 88b in het centrum van Lisse. Het Japans woord 'Itoshii' betekent 'geliefd'. Als u van Japans eten houdt of als u het het eens wilt proeven, dan bent u bij Itoshii Zwolle meer dan welkom. 

 

ITOSHII EEN BEKENDE IN LISSE

Itoshii Lisse is in heel Lisse beroemd, want het heeft alles wat een sushi restaurant nodig heeft. Heerlijke gerechten, leuk personeel en snelle bezorging. We zijn ook nog eens open van 16:00 tot 22:00, wat betekent dat je de hele dag door heerlijke gerechten kunt bestellen! De minimale bestelwaarde moet wel €15,- zijn, maar dit moet ook wel lukken met het grote aanbod aan gerechten.

 

ITOSHII LISSE & FOODNU

Bij Itoshii Lisse bestel je natuurlijk via de eigen website ontwikkeld door Foodnu. Je kunt de hele menukaart van de Itoshii Lisse gemakkelijk in kijken en uw favoriete gerechten met een klik in je winkelmandje stoppen. Er zijn meerdere betaalmethodes, zodat je zowel online als contant aan de deur kunt betalen. Één ding is zeker, je hoeft de bank niet af voor je bestelling. Behalve om de deur open te doen natuurlijk.